Montfort: 0475-201014 | Melick: 0475-201035 info@maisonmolenbeecke.nl

Op 23 nov jl. hadden we het voorrecht om een leerzame thema avond te verzorgen over een uiterst belangrijk en relevant onderwerp: Dementie, hoe ga je hiermee om?
Deze verrijkende avond was bedoeld voor alle familie leden van onze bewoners en werd gepresenteerd door huisarts Yvonne Smeets, een expert op het gebied van gezondheid en welzijn in o.a. de ouderengeneeskunde.

Dementie is een uitdagend en vaak emotioneel beladen onderwerp dat velen van ons direct of indirect raakt. De presentatie van Yvonne Smeets bood niet alleen inzicht in de medische aspecten van dementie, maar richtte zich ook op de praktische en emotionele aspecten van het omgaan met deze aandoening, zowel voor de mens met dementie als voor hun naasten.

Tijdens de avond werden verschillende belangrijke onderwerpen besproken, waaronder de vroege tekenen van dementie, de verschillende fases en, misschien wel het belangrijkst, hoe we als individuen beter kunnen omgaan met mensen die aan dementie lijden.
Huisarts Yvonne Smeets deelde haar kennis op een toegankelijke en begrijpelijke manier, waardoor we allemaal naar huis gingen met een verhoogd bewustzijn en een beter begrip.

Deze avond diende niet alleen als een educatieve ervaring, maar ook als een gelegenheid om samen te komen en elkaar te ondersteunen in de uitdagingen die dementie met zich meebrengt. Waarvoor onze dank!