Montfort: 0475-201014 | Melick: 0475-201035 info@maisonmolenbeecke.nl
lOCatie

Montfort

Hendrik van Gelrestraat 3, 6065 GD Montfort
0475 201 014
loCatie

Melick

Groenstraat 33, 6074 EJ Melick
0475 201 035
Contactformulier

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.

Mark en Marie-José Peerbooms

Mijn (schoon)vader is begin sept. 2020 in Molenbeecke gekomen. Eind 2019 toen Molenbeecke net haar deuren had geopend is hij een keer op eigen gelegenheid komen kijken. Hier wil ik komen als het niet meer gaat. Hij zei: dit lijkt wel een hotel! Aan deze wens hebben we voldaan, toen er plek vrij kwam.

Hij is er nu bijna vier maanden. Hij is nu dementerend.
Hij heeft een eigen kamer met badkamer en wc. Goede verzorging. Veel persoonlijke aandacht. Er zijn voldoende activiteiten waaraan hij kan meedoen. Zoals in de ochtend gym. 

Daarnaast is de ligging met grote tuin en terrassen ook nog eens een prettige omgeving. We worden goed op de hoogte gehouden van zijn ontwikkelingen. Indien er iets is wordt meteen met ons gebeld en dan vindt er overleg plaats.

Kortom hij is goede handen en daar zijn we blij voor.
Hulde aan al het personeel!

HUISREGELS

Maison Molenbeecke

Onderstaande corona huisregels met betrekking tot bezoek zijn van kracht in de ouderenzorglocaties van Maison Molenbeecke.

In het belang van de veiligheid van u, onze bewoners en medewerkers vragen wij u om onderstaande corona huisregels op te volgen:

Desinfecteer uw handen bij binnenkomst

We vragen iedereen om de handen te reinigen met de aanwezige handalcohol. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en weggaan goed.  

Draag een mondneusmasker

het dragen van een chirurgisch mondneusmasker tijdens bezoek wordt door de voorziening aangekondigd aan de bezoekers en ingeschreven in de bezoekregeling waarover duidelijk gecommuniceerd wordt met alle betrokkenen;

Meld uw bezoek aan via ...

Bij het maken van de afspraak informeren wij naar uw gezondheidstoestand, zodat wij indien nodig passende maatregelen kunnen nemen. 

Hou 1,5 meter afstand
  1. Houd 1,5 meter afstand: maak ruimte voor mensen om elkaar op minimaal 1,5 meter (twee armlengtes) te passeren.
Kom niet op bezoek wanneer u corona gerelateerde klachten heeft.
  1. Blijf thuis als u of iemand bij u thuis een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts en/of benauwdheidsklachten.
Uw temperatuur meten bij binnenkomst

Uw temperatuur zal bij twijfel worden gemeten bij binnenkomst met een thermometer.

 

Ik wil helpen als vrijwilliger!