Werken bij Maison Molenbeecke Montfort ouderenzorg

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG niveau 3 en een Verpleegkundige niveau 4.Klik op de links voor meer informatie.

Enthousiast?
Stuur dan je CV en motivatie naar sandra.kies@maisonmolenbeecke.nl. Heb je vragen of wil je graag verdere informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via sandra.kies@maisonmolenbeecke.nl / 06 24 47 81 01

 

Vrijwilligers

Spreken onze werkwijze en overtuigingen je aan en wil je hieraan een betekenisvolle bijdrage leveren door je voor Maison Molenbeecke in te zetten? Dat vinden wij heel mooi. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Daarom zijn wij ook op zoek naar mensen die hierin graag iets willen/kunnen betekenen. Denk hierbij aan:

– wandelen,

– samen koken/bakken

– een gezellig praatje maken, aanwezig zijn

– fijn tijdverdrijf organiseren, zoals een verwenmiddag met een voetenbadje, handmassage, gezichtsmaskertje. Maar laat gerust je fantasie werken, er is van alles mogelijk.

Heb je interesse om bij ons te komen helpen als vrijwilliger, dan vinden wij dat ronduit geweldig!

Voor meer informatie kun je bellen met onze zorgcoördinator Sandra Kies: 06-24478101.


Vacatures

Ben jij die gastvrouw, helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige niveau 4 die het werken binnen een kleinschalige woonvorm erg leuk en uitdagend vindt?

Via 06-24478101 en/of info@maisonmolenbeecke.nl kun je bij ons terecht voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op.


Stages

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden begeleiding aan stagiaires op verschillende niveaus. 
Wil je graag meer informatie over het lopen van een stage binnen Maison Molenbeecke? Neem contact op via 06-24478101 en/of info@maisonmolenbeecke.nl.


 

×

Maak een afspraak

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.