Montfort: 0475-201014 | Melick: 0475-201035 info@maisonmolenbeecke.nl

Werken bij Maison Molenbeecke

Wij bieden 
24-uurs zorg aan onze cliënten

Bij Maison Molenbeecke hebben we doorlopend woonzorg vacatures. Van vacatures voor verzorging, verpleging en specialistische zorg tot ondersteuning en begeleiding van onze cliënten.

Ben je een gastvrije, betrokken, flexibele én empathische professional? En draag je graag bij aan de zorg en een prettige leefomgeving voor de cliënten? Dan zijn de woonzorg vacatures bij één van onze zorg locaties zeker iets voor jou!

Vacatures

Hieronder vind u informatie over onze huidige vacatures. Klik op de links voor meer informatie over deze vacatures.

Stages

Wil je graag meer informatie over het lopen van een stage binnen Maison Molenbeecke? Neem contact met ons op.

Vrijwilligers

Spreken onze werkwijze en overtuigingen je aan en wil je hieraan een betekenisvolle bijdrage leveren door je voor Maison Molenbeecke in te zetten? Dat vinden wij heel mooi. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Daarom zijn wij ook op zoek naar mensen die hierin graag iets willen/kunnen betekenen.

Denk hierbij aan:

  • wandelen,
  • samen koken/bakken
  • een gezellig praatje maken, aanwezig zijn
  • fijn tijdverdrijf organiseren, zoals een verwenmiddag met een voetenbadje, handmassage, gezichtsmaskertje. Maar laat gerust je fantasie werken, er is van alles mogelijk.

 

Enthousiast?

Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. Heb je vragen of wil je graag verdere informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Nicole Bremmers 0475-201014 (Maison Montfort) of Irma Parren 0475-201035 (Maison Melick). Of mail ons op info@maisonmolenbeecke.nl