Maison Molenbeecke Montfort

Telefoonnummer Montfort

0475-201014

Telefoonnummer Melick

0475-201035

Huismeester locatie Montfort/Melick

Wie zijn wij?

Thuis is de plek waar liefde woont.

Welkom bij Maison Molenbeecke, waar de zorg wordt afgestemd op de behoeften van de individuele bewoner, waar ruimte is voor ieders persoonlijkheid en waar je je eigen ritme mag hebben. In een veilige omgeving met personeel dat staat voor liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht en begrip, brengen wij bij bewoners hun tijd door op hun eigen kamer met badkamer, in gezamenlijke woonruimtes en in de beweeg- en beleeftuin.

In het hart van Montfort en Melick en omringd door groen, is er ruimte en aandacht voor iedereen in dit huis. Daar waar je jezelf langzaam aan het kwijtraken bent, mag je je pure zelf zijn. Maison Molenbeecke is een woon- zorgvoorziening voor mensen met dementie en andere geheugenproblematiek. We hechten grote waarde aan belevingsgerichte zorg. Dit is een vorm van zorg waarmee je recht doet aan iemands persoonlijkheid en rekening houdt met zijn belevingswereld. Belevingsgerichte zorg betekent dat we de zorg afstemmen op de wereld, mogelijkheden, wensen, behoeften en gewoontes van
mensen met dementie. Door belevingsgericht te werken, staat niet de ziekte centraal, maar de persoon zelf.

Als Huismeester ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige en goed onderhouden woonomgeving. Je zult zelfstandig (technische) werkzaamheden uitvoeren in- en rondom onze woning.

Wat vragen wij:

  • Je hebt een flexibele en je hebt een zelfstandige instelling.
  • Je bent betrouwbaar en weet van aanpakken.
  • Je bent een goede luisteraar en maakt zo nu en dan ook een praatje met onze bewoners.
  • Je bent in het bezit van een MBO diploma, bij voorkeur in de technische richting.

Wij Bieden:

Een contract voor 32-36 uur, verdeeld over 2 locaties Montfort en Melick.
Werktijden zijn in overleg, bij voorkeur verdeeld over 5 dagen.
Het is een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf. Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT in FWG 30.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaande punten stuur jouw motivatie inclusief C.V. naar het volgende email-adres: info@maisonmolenbeecke.nl of jacqueline.moors@maisonmolenbeecke.nl of neem voor meer informatie telefonisch contact op via 06-86895802

________________________________________

Enthousiast?

Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. Heb je vragen of wil je graag verdere informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Jacqueline Moors.

Je kunt uiteraard ook rechtstreeks met Jacqueline bellen via 06-86895802