Helpende (+) / Verzorgende IG / verpleegkundige niv. 4

Helpende (+) / Verzorgende IG / verpleegkundige niv. 4

Wie zijn wij?

Thuis is de plek waar liefde woont.

Welkom bij Maison Molenbeecke, waar de zorg wordt afgestemd op de behoeften van de individuele bewoner, waar ruimte is voor ieders persoonlijkheid en waar je je eigen ritme mag hebben.

In een veilige omgeving met personeel dat staat voor liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht en begrip, brengen de maximaal 20 bewoners hun tijd door op hun eigen kamer met badkamer, in gezamenlijke woonruimtes en in de beweeg- en beleeftuin.

In het hart van Montfort en omringd door groen, is er ruimte en aandacht voor iedereen in dit huis. Daar waar je jezelf langzaam aan het kwijtraken bent, mag je je pure zelf zijn.

Maison Molenbeecke is een woon- zorgvoorziening voor mensen met dementie en andere geheugenproblematiek. We hechten grote waarde aan belevingsgerichte zorg. Dit is een vorm van zorg waarmee je recht doet aan iemands persoonlijkheid en rekening houdt met zijn belevingswereld. Belevingsgerichte zorg betekent dat we de zorg afstemmen op de wereld, mogelijkheden, wensen, behoeften en gewoontes van mensen met dementie. Door belevingsgericht te werken, staat niet de ziekte centraal, maar de persoon zelf.

 

Wat vragen wij:

  • Je hebt een flexibele instelling
  • Je bent betrouwbaar
  • Je bent een goede luisteraar
  • Affiniteit met dementie en andere geheugenproblematiek
  • Je bent in het bezit van een MBO diploma helpende (+) 
  • wij zijn op zoek naar een invulling voor 24 uur per week.

Wij Bieden:

Een uitdagende en afwisselende plek binnen een dynamisch bedrijf waar je nog tijd en aandacht in je werk kunt leggen. Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en zoek jij een plek waar de zorg wordt afgestemd op de behoeften van de individuele bewoner, waar ruimte is voor ieders persoonlijkheid en waar een bewoner zijn of haar ritme mag hebben? Een plek waar je nog tijd en aandacht in je werk kunt leggen? En zoek je een team waar een ‘we doen het samen’ mentaliteit heerst?

Enthousiast naar aanleiding van bovenstaande? Stuur jouw motivatie inclusief CV naar het volgende e-mailadres : Nicole.bremmers@maisonmolenbeecke.nl.

Telefonisch contact opnemen voor meer informatie kan via: 06 3764 8812

Enthousiast?

Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. Heb je vragen of wil je graag verdere informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Sandra Kies.

Je kunt uiteraard ook rechtstreeks met Sandra bellen via 06 2447 8101.